Van egy adag kicsi howlite gyöngyöm. Egy sorba fűzve gondoltam, de olyan kicsike, hogy nem mutat. Ezért egy zászló alakú függőt csinálok belőle rézdróttal. 

Amire szükséged lesz hozzá:

69 db ásványgyöngy.

Szerelőpálcikák 10db 5cm-es

Szerelőkarikák

Lánc

Mágneszár

A szerelőpálcikákra fogjuk felfűzni a gyöngyöket. Az első szerelőpálcikára fűzz fel 9 gyöngyöt. Nekem 9 db fért rá, de talán itt az idő személyre szabni a nyakláncodat. Ha több fér rá, fűzz fel annyit, hogy ez legyen majd a leghosszabb gyöngyöd. A végét egy fogóval hajtsd vissza. Alakíts ki a végén egy olyasmi hurkot, mint ami a szerelőpálcika elején van. 

Ilyen előkészített kis gyöngysorokat fogunk egymás mellé felakasztani egy szerelőpálcikára. Nézd meg, hogy neked hány fér fel egymás mellé. Páratlan szám legyen. Nekem 9 fér el egymás mellé. Ezért most készítek 4-4 felfűzött sort úgy, hogy egyre kevesebbet teszek a pálcikákra. 2 db 8-as, 2db 7-es, 2 db 6-os , és 2db 5 db-os gyöngyös pálcikát készítek elő. Te a saját számolásod alapján módosítsd ezt. 

Most felfűztem a pálcikákat sorrendben egy tizedik szerelőpálcikára úgy hogy minden pálcika után egy gyöngyöt is felfűztem. A szerelőpálcika végét dolgozd el, és ész a medál. 

A két végére szerelőkarikákkal láncot rögzítettem. A láncra pedig mágneszárat tettem.