Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pohárjelölő, nem csak gyerekzsúrra

Cukipofa pohárfejeket az asztalra!

A családi összejövetelek, baráti kerti partik, és gyerekzsúrok örök problémája, hogy hova tegyük a poharat, hogy ne keveredjen össze a többivel. A pohárjelölő sem az én találmányom, csak megmutatom, legutóbb mit próbáltam ki. 

Ezeket a szemes matricákat eredetileg a gyerekek sporteszközeinek felpimpelésére használtuk. De ahogy nézegettem, arra gondoltam, milyen jó pohárjelölők lennének! Kipróbáltuk! A gyerekek imádták. A felnőttek nem biztos, de a poharukat megtalálták. 

0 Tovább

Holdfázis matricák - DIY

Holnap újhold!

Végére értünk a fogyó hold feszült, frusztrált időszakának, és ebben a hónapban is elérkezett az a legsötétebb néhány nap, amikor a legjobb egyedül lenni. Ez a néhány nap a pihenésé, az újjászületésé. Jó lenne ilyenkor csendben lenni, kicsit magunkkal foglalkozni, itt a naplóírás, a pihenés, a relaxálás ideje.  

A legjobb nap arra, hogy elkészítsd a saját csillivilli holdfázis matricádat, amit utána beragaszthatsz a határidőnaplódba, hogy ezek után fél szemmel követni tudd a Hold fázisait!

DIY csinaldmagad holdnaptár Hold matrica

Amire szükséged lesz hozzá:

Matricapapír vagy fólia két színben. 

Stencilvágó,

Olló,

Sniccer, 

vonalzó.

DIY csinaldmagad holdnaptár Hold matrica

Én aranyat választottam a növő, fogyó és teliholdnak, feketét pedig ezekre a sötét, begubózós, magányos napoknak, az újholdnak, mikor a legnagyobb a sötétség. De te olyan színt választasz, amilyet akarsz.

Csíkot vágtam a matricapapírból, de nem muszáj, így viszont könnyebb kezelni.

DIY csinaldmagad holdnaptár Hold matrica

Fogd a stencilvágót, és vágj ki 13db fekete, és 24db arany matricát.

DIY csinaldmagad holdnaptár Hold matrica

DIY csinaldmagad holdnaptár Hold matricaAz arany matricák felét félbe kell vágni, ügyesen, ollóval. Ezek lesznek a fogyó és növő holdjaid, szám szerint 12-12 db.

DIY csinaldmagad holdnaptár Hold matrica

Kész is van!

DIY csinaldmagad holdnaptár Hold matrica

Én két méretben is készítettem, hogy ripityára matricázhassam a lifebookomat. Kell egy 2018-as holdnaptár, hogy tudd az időpontokat, és már mehet is a matricázás!

DIY csinaldmagad holdnaptár Hold matrica

Jó munkát! Menni fog!

A világért meg nem akadályoznék senkit abban, hogy megvásárolja, amit nincs kedve, vagy ideje elkészíteni, de úgy érzi, hogy az élet értelmét veszítené a holdmatricák nélkül. A meska oldalamon kapható. Ez az első olyan termékem, aminek az elkészítését közkinccsé teszem. Majd gondolkozom rajta, melyik legyen a következő.

0 Tovább

Ecset és tűpárna

blogavatar

DIY blog - Mindennapi apróságokat mutatok be a blogon, amit összegyűjtöttem magamnak, amit kitaláltam magamnak, és amivel az életünket díszítem. Próbáld ki te is!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek